Om os

Jevith A/S er en danskejet virksomhed med hovedsæde i Roskilde, som blev etableret i 2001, med speciale i fastgørelse.

Sidenhen har Jevith A/S udvidet deres kompetenceområde fra at have fokus på fastgørelse af membraner til flade tage til at dække mange specielle fastgørelsesprodukter. Med vores innovative tilgang til fastgørelse har vi selv udviklet flere produkter, så vi kan opfylde kundens specifikke behov. Med vores høje kvalitets- og servicestandard har vi slået vores navn fast som en troværdig og kvalitetsbevidst sparringspartner til både store såvel som små byggerier.

Hvad kan vi tilbyde?

Udover en kvalitetsbevidst og troværdig samarbejdspartner kan vi tilbyde dag til dag levering i Danmark og i andre eksportmarkeder, således kan vi nemt hjælpe dig igennem hele processen uden mellemled, som kan forsinke processen.

Derudover har vi specialiseret os inden for følgende produkter:

Tagfastgørelse

Vi har markedets mest omfattende produktprogram og kan løse selv de mest komplicerede fastgørelsesopgaver.

Murfastgørelse

Vi kan tilbyde alt inden for murbindere, specielle renobindere og murkonsoller, både i standard og specielle dimensioner.

Let og svær fastgørelse:

Vores brede sortiment indeholder både nylon til letfastgørelse, samt betonskruer, mekaniske ankre og kemisk fastgørelse af store elementer.

Faldsikring

Vores produkter strækker sig fra simple ankerpunkter til komplicerede wiresystemer.

Kvalitetssikring og service

Kvalitet og service er en garanti når du handler hos Jevith!

Derfor har vi stor fokus på anvendelsesteknikker, test og godkendelser af vores produkter. Vi benytter os af standarder som ETA, NBI, CE og FM. Vi vil med glæde vejlede i henhold til gældende regler, standarder og normer.

Vi værdsætter den personlige kontakt til dig og med Jevith som din samarbejdspartner, er dit byggeri i trygge hænder.

 

 

Salgs- og Leveringsbetingelser TRYK HER 

GDPR - Persondatapolitik  TRYK HER